Temporada 2010/11: Juvenil A - Cadet A - Infantil A - estaran a la Màxima Divisió de la Federació

24 de set. 2010

Benjamí: debut

Aquesta setmana els més petits del club debuten amb el seu primer partit al Poliesportiu Raval. El matx es jugarà a les 9:00 del matí i l'enfrontarà al Palau Solità i Plegamans.

Recordem que aquest any el benjamí presentarà un conjunt totament renovat (entrenador inclòs) i jugarà a la lliga del Consell Esportiu del Barcelonès Nord.

3 comentaris:

  1. aquet nou entrenador es molt simpatic i molt agradable i molt bo en el seu treball segur k en dunara moltes alegries força nois el mes petits

    ResponElimina
  2. El 1, 2 y 3 de Octubre el festival CIRCE-CIRCUS convertirá Santa Coloma de Gramenet en una gran pista de circo para recaudar fondos para el proyecto “FestiClown Palestina; el I Festival Internacional de Clown en Palestina”. 25 compañías y artistas llenarán las calles, teatros, plazas y casales de Santa Coloma con 28 propuestas culturales y espectáculos durante los tres días que dura el festival.
    --
    Projecte Espai públic i joves
    Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
    santacolomajove@gmail.com
    epjove@gramenet.cat
    equipmediadors@gramenet.cat

    http://www.facebook.com/SantacoJove#!/home.php

    ResponElimina
  3. a tots el pares del benjamin el dissabte es al aniversari del nostre entrenador dal jose moreno el nou entrenador del benjamin acurdavos de la felicitacion k yo me la dit hoi i no u sabia es per keda bn

    ResponElimina